Activaa als Certified Partner of Payt

Screenshot van de website van Activaa

Werk slimmer, niet harder

Bij Activaa halen we graag het maximale uit elke ondernemer en ieder bedrijf. En dat maximale kan alles zijn: meer vrije tijd, meer geld of een combinatie hiervan. Het liefst op een leuke manier en daar helpt Payt ons bij. We geloven erin dat je niet per se harder moet werken, maar vooral slimmer. Payt staat voor slim debiteurenbeheer en samen met jou richten we het zo in dat het maken van financiële keuzes overzichtelijker en makkelijker is dan ooit. Je facturen betaald krijgen is nu makkelijk en snel- zonder in te leveren op persoonlijk contact tussen jou en de debiteur.
Drie mensen zitten aan een ronde tafel en hebben een vergadering

De voordelen van de koppeling tussen Activaa en Payt

Een bekend gezicht voor advies

Is uw accountant een partner van Payt? Dan kunt u voor de implementatie en optimaal gebruik van Payt bij het vertrouwde gezicht van uw accountant terecht

Volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer

Uw accountant helpt u het automatisch debiteurenbeheer volledig af te stemmen op uw specifieke bedrijfssituatie

Gedegen advies

Onze aangesloten partners kunnen u gedegen advies geven over de implementatie en het gebruik van Payt. Komen ze er niet uit, dan biedt Payt premium support aan

Over Activaa

Een Payt Certified Partner

Activaa is een Certified Partner van Payt. Dat betekent dat Activaa als uw accountant en vertrouwde gezicht voor u klaar staat om Payt te implementeren en te beheren. Uw accountant blijft uw eerste aanspreekpunt. Wilt u advies of meer mogelijkheden ontdekken? Zorg er dan voor dat je aan de Activaa-bel trekt!

Uw accountant weet alles van u en uw bedrijf. Wat uw wensen zijn, uw doelen en hoe u graag werkt. Daarom is de combinatie zo ideaal uw account levert maatwerk met de software van Payt. Je bedrijfsprocessen en financiële processen vormen de basis van de inrichting van Payt. Met een goede inrichting maak je efficiënt de beste keuzes. Een koppeling met ERP-of facturatie- en boekhoudsoftware? Doen we. Sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbheer met meer inzicht en interactie in een complete online omgeving. Daar kunt u op rekenen.

Activaa is hét accountantskantoor voor ondernemers die het écht willen maken. Bij Activaa weet u zeker dat u niet alleen het beste uit uzelf en uw onderneming haalt- ze nemen ook een boel werk uit handen. Zo regelen ze de salarissen (u blij, uw personeel blij), staan ze altijd voor u klaar met het beste hr-advies en staan ze u zelfs juridisch bij. Naast uw onderneming te laten groeien, vinden ze het belangrijk dat de zaken ook voor u en uw gezin goed geregeld zijn.

  • Volkomen administratisch ontzorgd
  • Uw eigen adviseur die altijd precies weet waar u het over heeft
  • Altijd inzicht in de dingen die u wilt weten
  • Per maand opzegbaar
Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »