Verbeter uw kaspositie door de koppeling tussen AccountView en Payt

Screenshot van de website van AccountView

De koppeling tussen AccountView en Payt

Via AccountView en de koppeling met Payt stuurt u eenvoudig facturen en herinneringen naar uw klanten. Wij zorgen voor snelle betalingen en minder werk! De naadloze integratie zorgt er bijvoorbeeld voor dat u een iDEAL betalingsknop op uw facturen en herinneringen kunt aanbieden (of een andere betalingsmethode die past bij uw klant). Hierdoor wordt het betaalgedrag van uw klant positief beïnvloed.
Foto van twee mensen die een vergadering hebben op het hoofdkantoor van Payt

De voordelen van de koppeling tussen AccountView en Payt

Behoud of verbeter uw klantrelaties

Goede klantrelaties blijven intact en u behoudt de volledige controle over het debiteurenproces

Automatisch bijgewerkt

Nieuwe facturen en betalingen in uw boekhoudprogramma worden automatisch bijgewerkt in de software van Payt

Snelle en directe betalingen

Payt vergroot de kans dat een klant zijn of haar factuur snel betaald. Daarnaast wordt het openstaande bedrag direct aan u uitbetaald

Over AccountView

Visma software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandel en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisverwerking. Eén van de oplossingen van Visma is AccountView. Door Payt te koppelen aan AccountView (vanaf versie 9.4a) kunt u in uw AccountView dossier continu de status van een factuur volgen.

Met de AccountView software verstuurt u eenvoudig facturen en herinneringen naar uw klanten. AccountView is een product dat gedreven wordt door innovatie en technologie en het overboeken van onbetaalde facturen naar een geautomatiseerd debiteurenbeheer platform is een logische en waardevolle toevoeging. Een slimme koppeling tussen de twee platforms maakt het mogelijk om uw facturen automatisch te volgen en te beheren.

U behoudt de volledige controle over het debiteurenproces. In AccountView ziet u precies welke facturen u heeft doorgestuurd naar Payt. Ook kunt u de status van de openstaande facturen op de voet volgen in het Payt online platform. Daarnaast is het mogelijk om vanuit AccountView in Payt de saldi van openstaande posten bij de werken, zodat u altijd een overzicht heeft van de meest actuele informatie.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »