Aangetekend Mailen en Payt; legale en veilig verzonden e-mails

Screenshot van de website van Aangetekend Mailen
Bij e-mail is vaak de vraag of deze bij de juiste persoon is aangekomen. Ook is het erg belangrijk dat de inhoud niet ongemerkt door de ontvanger of afzender kan worden beïnvloed. Deze kwesties zijn met name relevant voor e-mailuitwisselingen waarbij legaliteit, volledigheid en correctheid belangrijk zijn. Met Aangetekend Mailen verstuurt u herinneringen en belangrijke documenten via aangetekende e-mails. U beheert de geregistreerde e-mails in de Payt-software. Net als bij aangetekende post heeft u de mogelijkheid dat de ontvanger een digitale handtekening moet geven voor ontvangst. Dit levert ook juridisch bewijs op dat de e-mail ook daadwerkelijk is ontvangen. In het Payt dashboard heb je inzicht in de status van elke aangetekende e-mail die verstuurd wordt.

De voordelen van de link tussen Aangetekend Mailen en Payt

Integratie-partners van Payt

Een aantal functionaliteiten kunnen we niet aanbieden zonder onze partners. Ze helpen ons onder meer bij:

Financiering en kredietwaardigheid

Voorfinanciering van facturen, waardoor u sneller over cash beschikt. En u checkt simpel de kredietscore van uw debiteuren in uw eigen dashboard

Koppelingen en betaalmogelijkheden

Elke integratie is mogelijk met Payt, als het systeem niet al gekoppeld is! En u biedt eenvoudig verschillende betaalmogelijkheden zoals iDEAL aan

Over Aangetekend Mailen

Payt werkt samen met diverse partners om de beste software voor debiteurenbeheer te kunnen aanbieden. Daarmee bieden we extra functionaliteiten die u helpen bij efficiënt debiteurenbeheer, snellere betalingen en een betere cashflow. Denk aan: betaalmogelijkheden zoals iDEAL, voorfinanciering van facturen, documenten aangetekend per e-mail versturen of de kredietwaardigheid van uw actieve debiteuren checken. Payt is gekoppeld aan vrijwel elk boekhoudpakket en kan bijna elke andere koppeling naar wens verzorgen, in samenwerking met koppelingspartners. U beschikt op één plek over alle relevante data en inzichten en over alle functionaliteiten voor efficiënt en slim debiteurenbeheer.

Aangetekend Mailen biedt een rechtsgeldige en veilige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijfskritische stukken: e-mailen met de zekerheid van aangetekend versturen en met de efficiëntie (en lage kosten) van een digitaal proces. De organisatie zorgt er in het proces voor dat er voldoende bewijskracht is dat de e-mail is verzonden door een geverifieerde ontvanger en vervolgens is opgehaald door de ontvanger. De Aangetekende Mails bieden bieden juridische zekerheid conform EU-verordening eIDAS. Met het digitale proces wil Aangetekend Mailen de digitale postbode van Europa worden; de organisatie is al actief in 6 Europese landen.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

Logo quooker
Voorheen deed Printshopz het debiteurenbeheer handmatig. Hierdoor werd de factuurafhandeling in drukke periodes soms te veel nagelaten. “Na het in gebruik nemen van de software van Payt bestaat het team nog maar uit één persoon op debiteuren waarbij het hooguit 0,3 FTE per week kost om het beheer uit te voeren.”
Thom van Ommen

Thom van Ommen

Finance & HR

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »