Payt wint 'New Collections Software Team of the Year' in Dublin

Share this article

Niels Zwaneveld
Geschreven door Niels Zwaneveld LinkedIn profile
Niels Zwaneveld is verantwoordelijk voor de marketing bij Payt. Hij heeft veel ervaring met het bedenken en uitvoeren van diverse marketing campagnes en houdt zich graag bezig met data.

Het hele Payt team was zeer vereerd dat ze genomineerd waren en nu erg blij dat ze de Award ‘New Collections Software Team of the Year’ hebben gewonnen tijdens de Credit Team Awards die plaatsvonden in Dublin op 12 november.

De Credit Team Awards zijn in het leven geroepen om uitmuntendheid in deze veeleisende bedrijfstak te vieren. De prijsuitreiking is ook een sociaal moment voor teamleden en een gelegenheid om andere credit teams/bedrijven uit het hele land te ontmoeten en van elkaar te leren. De prijsuitreiking werd voor het vijfde opeenvolgende jaar georganiseerd door Irish Credit Management Training. 

Van de 19 winnaars tijdens de ceremonie, zocht de jury naar uitmuntendheid in een verscheidenheid van verschillende gebieden, waaronder teams die geweldige resultaten behalen en tegelijkertijd klantgericht zijn en goed kunnen communiceren binnen hun eigen bedrijf. Binnen deze categorieën wist Payt de overwinning in de wacht te slepen in de categorie ‘New Collections Software Team of the Year’.

“We zijn in april 2020 in Ierland en het Verenigd Koninkrijk gelanceerd in, wat alleen maar kan worden omschreven als, uitdagende omstandigheden," aldus Alastair Wallace, Country Director UK & Ireland van Payt. “Dus om persoonlijk aanwezig te zijn bij de ICMT awards en deze prijs in ontvangst te nemen namens het hele team heeft ons allemaal een enorme boost gegeven, want we zijn vereerd dat we zo’n erkenning hebben gekregen van onze collega’s uit de sector. Om eerlijk te zijn, het deed me nog meer dan ik dacht dat het zou doen.”

Payt is het grootste credit management bedrijf in de Benelux en breidt zich snel uit in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. Payt is ontstaan uit de gezamenlijke overtuiging van vijf ondernemers dat debiteurenbeheer veel efficiënter en effectiever kan. 

Na de lancering in Ierland en het Verenigd Koninkrijk afgelopen voorjaar, en na veel hard werken, was het hele team verheugd om de titel ‘New Collections Software Team of the Year’ te winnen. “Ons doel is om het credit management van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken”, aldus Wallace. “Dit doen wij door uw credit management proces te automatiseren zonder het belang van persoonlijk contact tussen u en uw debiteur uit het oog te verliezen. We kunnen verbinding maken met elk boekhoudsysteem en hebben een API-verbinding met vele, waaronder Xero, QuickBooks, MS Dynamics om er een paar te noemen”.

“In een notendop bieden wij een slimme end-to-end credit management oplossing die bedrijven helpt om hun facturen op tijd betaald te krijgen door het hun klanten makkelijk te maken hun facturen te betalen. En met dat in het achterhoofd ervaren onze meer dan 2.000 klanten de vele voordelen van debiteurenproces automatisering, waaronder een verbeterde cashflow en het verminderen van handmatige AR-activiteiten met maar liefst 80 procent.”

Tags:

Gerelateerde artikelen

Illustratie van: Today at Payt
Met deze 7 tips kiest u eenvoudig de juiste debiteurenbeheer software voor uw organisatie
Het beheren van openstaande rekeningen en het innen van verschuldigde betalingen kan een uitdaging zijn voor bedrijven van elke omvang. Gelukkig kunnen moderne technologieën en SaaS-oplossingen bedrijven helpen bij het automatiseren en stroomlijnen van debiteurenbeheer processen. Maar hoe kiest u nu de juiste debiteurenbeheer software voor uw bedrijf? In deze blogpost delen we belangrijke richtlijnen en criteria om u te helpen de beste oplossing te kiezen.
Payt 10 jaar logo
10 jaar Payt, wat een mooie reis is het geweest - Herman Hiddema, Developer
10 jaar Payt. Wat een mooie reis is het geweest. Als medeoprichter heb ik het allemaal meegemaakt.
Payt 10 jaar logo
Het voelt alsof ik al jaren meeloop - Laura Baakman, Developer
Ik werk nu ruim anderhalf jaar bij Payt, ik moest het opzoeken wanneer ik begonnen ben, want het voelt alsof ik al jaren meeloop. Dat betekent ook dat ik midden in Corona tijd ben begonnen. Daar was ik best een beetje huiverig voor.