Payt wint 'New Collections Software Team of the Year' in Dublin

Het hele Payt team was zeer vereerd dat ze genomineerd waren en nu erg blij dat ze de Award ‘New Collections Software Team of the Year’ hebben gewonnen tijdens de Credit Team Awards die plaatsvonden in Dublin op 12 november.

De Credit Team Awards zijn in het leven geroepen om uitmuntendheid in deze veeleisende bedrijfstak te vieren. De prijsuitreiking is ook een sociaal moment voor teamleden en een gelegenheid om andere credit teams/bedrijven uit het hele land te ontmoeten en van elkaar te leren. De prijsuitreiking werd voor het vijfde opeenvolgende jaar georganiseerd door Irish Credit Management Training. 

Van de 19 winnaars tijdens de ceremonie, zocht de jury naar uitmuntendheid in een verscheidenheid van verschillende gebieden, waaronder teams die geweldige resultaten behalen en tegelijkertijd klantgericht zijn en goed kunnen communiceren binnen hun eigen bedrijf. Binnen deze categorieën wist Payt de overwinning in de wacht te slepen in de categorie ‘New Collections Software Team of the Year’.

“We zijn in april 2020 in Ierland en het Verenigd Koninkrijk gelanceerd in, wat alleen maar kan worden omschreven als, uitdagende omstandigheden," aldus Alastair Wallace, Country Director UK & Ireland van Payt. “Dus om persoonlijk aanwezig te zijn bij de ICMT awards en deze prijs in ontvangst te nemen namens het hele team heeft ons allemaal een enorme boost gegeven, want we zijn vereerd dat we zo’n erkenning hebben gekregen van onze collega’s uit de sector. Om eerlijk te zijn, het deed me nog meer dan ik dacht dat het zou doen.”

Payt is het grootste credit management bedrijf in de Benelux en breidt zich snel uit in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. Payt is ontstaan uit de gezamenlijke overtuiging van vijf ondernemers dat debiteurenbeheer veel efficiënter en effectiever kan. 

Na de lancering in Ierland en het Verenigd Koninkrijk afgelopen voorjaar, en na veel hard werken, was het hele team verheugd om de titel ‘New Collections Software Team of the Year’ te winnen. “Ons doel is om het credit management van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken”, aldus Wallace. “Dit doen wij door uw credit management proces te automatiseren zonder het belang van persoonlijk contact tussen u en uw debiteur uit het oog te verliezen. We kunnen verbinding maken met elk boekhoudsysteem en hebben een API-verbinding met vele, waaronder Xero, QuickBooks, MS Dynamics om er een paar te noemen”.

“In een notendop bieden wij een slimme end-to-end credit management oplossing die bedrijven helpt om hun facturen op tijd betaald te krijgen door het hun klanten makkelijk te maken hun facturen te betalen. En met dat in het achterhoofd ervaren onze meer dan 2.000 klanten de vele voordelen van debiteurenproces automatisering, waaronder een verbeterde cashflow en het verminderen van handmatige AR-activiteiten met maar liefst 80 procent.”

Tags:
Niels Zwaneveld
Geschreven door Niels Zwaneveld LinkedIn profile
Niels Zwaneveld is verantwoordelijk voor de marketing bij Payt. Hij heeft veel ervaring met het bedenken en uitvoeren van diverse marketing campagnes en houdt zich graag bezig met data.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Compenseer je CO2-uitstoot met Payt: Een groene stap vooruit!
Bij Payt geloven we in de verantwoordelijkheid die we dragen voor onze impact op het milieu. We zien de gevolgen van onze negatieve bijdrage aan het milieu bijna dagelijks in het nieuws. In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, maken wij het mogelijk om de CO2-impact van het gebruik van onze software te compenseren. Benieuwd hoe jij een groene bijdrage kunt leveren? Lees dan snel verder!
Payt 10 jaar logo
We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist
Vijf jaar geleden ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.
Payt 10 jaar logo
Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur
Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’.