Payt wint 'New Collections Software Team of the Year' in Dublin

Het hele Payt team was zeer vereerd dat ze genomineerd waren en nu erg blij dat ze de Award ‘New Collections Software Team of the Year’ hebben gewonnen tijdens de Credit Team Awards die plaatsvonden in Dublin op 12 november.

De Credit Team Awards zijn in het leven geroepen om uitmuntendheid in deze veeleisende bedrijfstak te vieren. De prijsuitreiking is ook een sociaal moment voor teamleden en een gelegenheid om andere credit teams/bedrijven uit het hele land te ontmoeten en van elkaar te leren. De prijsuitreiking werd voor het vijfde opeenvolgende jaar georganiseerd door Irish Credit Management Training. 

Van de 19 winnaars tijdens de ceremonie, zocht de jury naar uitmuntendheid in een verscheidenheid van verschillende gebieden, waaronder teams die geweldige resultaten behalen en tegelijkertijd klantgericht zijn en goed kunnen communiceren binnen hun eigen bedrijf. Binnen deze categorieën wist Payt de overwinning in de wacht te slepen in de categorie ‘New Collections Software Team of the Year’.

“We zijn in april 2020 in Ierland en het Verenigd Koninkrijk gelanceerd in, wat alleen maar kan worden omschreven als, uitdagende omstandigheden," aldus Alastair Wallace, Country Director UK & Ireland van Payt. “Dus om persoonlijk aanwezig te zijn bij de ICMT awards en deze prijs in ontvangst te nemen namens het hele team heeft ons allemaal een enorme boost gegeven, want we zijn vereerd dat we zo’n erkenning hebben gekregen van onze collega’s uit de sector. Om eerlijk te zijn, het deed me nog meer dan ik dacht dat het zou doen.”

Payt is het grootste credit management bedrijf in de Benelux en breidt zich snel uit in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. Payt is ontstaan uit de gezamenlijke overtuiging van vijf ondernemers dat debiteurenbeheer veel efficiënter en effectiever kan. 

Na de lancering in Ierland en het Verenigd Koninkrijk afgelopen voorjaar, en na veel hard werken, was het hele team verheugd om de titel ‘New Collections Software Team of the Year’ te winnen. “Ons doel is om het credit management van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken”, aldus Wallace. “Dit doen wij door uw credit management proces te automatiseren zonder het belang van persoonlijk contact tussen u en uw debiteur uit het oog te verliezen. We kunnen verbinding maken met elk boekhoudsysteem en hebben een API-verbinding met vele, waaronder Xero, QuickBooks, MS Dynamics om er een paar te noemen”.

“In een notendop bieden wij een slimme end-to-end credit management oplossing die bedrijven helpt om hun facturen op tijd betaald te krijgen door het hun klanten makkelijk te maken hun facturen te betalen. En met dat in het achterhoofd ervaren onze meer dan 2.000 klanten de vele voordelen van debiteurenproces automatisering, waaronder een verbeterde cashflow en het verminderen van handmatige AR-activiteiten met maar liefst 80 procent.”

Tags:
Niels Zwaneveld
Geschreven door Niels Zwaneveld LinkedIn profile
Niels Zwaneveld is verantwoordelijk voor de marketing bij Payt. Hij heeft veel ervaring met het bedenken en uitvoeren van diverse marketing campagnes en houdt zich graag bezig met data.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!