Compenseer je CO2-uitstoot met Payt: Een groene stap vooruit!

Bij Payt geloven we in de verantwoordelijkheid die we dragen voor onze impact op het milieu. We zien de gevolgen van onze negatieve bijdrage aan het milieu bijna dagelijks in het nieuws. In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, maken wij het mogelijk om de CO2-impact van het gebruik van onze software te compenseren. Benieuwd hoe jij een groene bijdrage kunt leveren? Lees dan snel verder! 

Hoe werkt het in Payt? 

Bij Payt hebben we de CO2-uitstoot bij gebruik van onze software berekend op basis van maandgemiddelden van drie parameters: 1) het aantal facturen; 2) het aantal e-mails, en 3) het aantal brieven dat je maandelijks verstuurt via ons platform. Als je de CO2-compensatiemodule activeert, zijn de drie parameters al ingevuld op basis van het gebruik in de afgelopen maand. Je ziet dan ook gelijk wat de maandelijkse bijdrage zal zijn op basis van die aantallen. 

Trees for All

We hebben zorgvuldig gezocht naar een organisatie die past bij onze groene visie. Uit vele organisaties die CO2 uit de lucht halen, hebben wij gekozen voor een Nederlandse organisatie: Trees for All. Met jouw bijdrage plant deze organisatie bomen op meerdere plekken in de wereld, in binnen- en buitenland. We realiseren ons dat we niet dé oplossing hebben voor het probleem. Tegelijkertijd dragen alle beetjes bij aan het verminderen van onze impact op de wereld.

 

Hoe doe je mee?

Als klant van Payt kun je een steentje bijdragen aan een groenere wereld. De CO2-compensatiemodule vind je eenvoudig in je account onder ‘Instellingen - Modules’. Wanneer je de module activeert, zullen we op je maandelijkse factuur een bedrag in rekening brengen en dit bedrag overmaken naar Trees for All. We willen je alvast bedanken voor je betrokkenheid bij het creëren van een duurzamere toekomst. 

Bij Payt streven we niet alleen naar efficiëntie, maar ook naar een positieve impact op de wereld. Samen met onze klanten maken we de wereld groener, stap voor stap.

De CO2-compensatiemodule is optioneel bij het gebruik van de software van Payt.

Sander kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken, door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze software? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Screenshot van een 2 medewerkers van Payt achter een laptop

Payt NL/ BE
+31 85 0656744
info@paytsoftware.com

Vestiging Groningen
Ubbo Emmiussingel 21
9711 BB Groningen
Postbus 1188
9701 BD Groningen

Vestiging Regio Amsterdam
Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer

KVK: 08155915
BTW: NL817576320B01

Openingstijden
9:00 uur - 17:00 uur

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!