Compenseer je CO2-uitstoot met Payt: Een groene stap vooruit!

Bij Payt geloven we in de verantwoordelijkheid die we dragen voor onze impact op het milieu. We zien de gevolgen van onze negatieve bijdrage aan het milieu bijna dagelijks in het nieuws. In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, maken wij het mogelijk om de CO2-impact van het gebruik van onze software te compenseren. Benieuwd hoe jij een groene bijdrage kunt leveren? Lees dan snel verder! 

Hoe werkt het in Payt? 

Bij Payt hebben we de CO2-uitstoot bij gebruik van onze software berekend op basis van maandgemiddelden van drie parameters: 1) het aantal facturen; 2) het aantal e-mails, en 3) het aantal brieven dat je maandelijks verstuurt via ons platform. Als je de CO2-compensatiemodule activeert, zijn de drie parameters al ingevuld op basis van het gebruik in de afgelopen maand. Je ziet dan ook gelijk wat de maandelijkse bijdrage zal zijn op basis van die aantallen. 

Trees for All

We hebben zorgvuldig gezocht naar een organisatie die past bij onze groene visie. Uit vele organisaties die CO2 uit de lucht halen, hebben wij gekozen voor een Nederlandse organisatie: Trees for All. Met jouw bijdrage plant deze organisatie bomen op meerdere plekken in de wereld, in binnen- en buitenland. We realiseren ons dat we niet dé oplossing hebben voor het probleem. Tegelijkertijd dragen alle beetjes bij aan het verminderen van onze impact op de wereld.

 

Hoe doe je mee?

Als klant van Payt kun je een steentje bijdragen aan een groenere wereld. De CO2-compensatiemodule vind je eenvoudig in je account onder ‘Instellingen - Modules’. Wanneer je de module activeert, zullen we op je maandelijkse factuur een bedrag in rekening brengen en dit bedrag overmaken naar Trees for All. We willen je alvast bedanken voor je betrokkenheid bij het creëren van een duurzamere toekomst. 

Bij Payt streven we niet alleen naar efficiëntie, maar ook naar een positieve impact op de wereld. Samen met onze klanten maken we de wereld groener, stap voor stap.

De CO2-compensatiemodule is optioneel bij het gebruik van de software van Payt.

Sander kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken, door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze software? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Screenshot van een 2 medewerkers van Payt achter een laptop

Payt NL/ BE
+31 85 0656744
info@paytsoftware.com

Vestiging Groningen
Ubbo Emmiussingel 21
9711 BB Groningen
Postbus 1188
9701 BD Groningen

Vestiging Regio Amsterdam
Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer

KVK: 08155915
BTW: NL817576320B01

Openingstijden
9:00 uur - 17:00 uur

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist
Vijf jaar geleden ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.
Payt 10 jaar logo
Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur
Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’.
Payt 10 jaar logo
Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar - Mathijs Kingma, Developer
Negen jaar geleden kwam ik bij Payt werken toen het team uit slechts 9 mensen bestond. De meeste collega’s noemen mij Benji (Benjamin) omdat ik lange tijd de jongste van het team was. Inmiddels ben ik niet meer de jongste, maar de naam ben ik nooit kwijtgeraakt :)