Ik heb nog steeds sterk het gevoel om bedrijven te informeren dat ze Payt moeten gaan gebruiken, omdat het helpt! - Willem Marquering, Sales

Payt 10 jaar logo

Mijn ontmoeting met Payt was niet zoals de meeste collega’s, ik squash(te) met Aziz en Sander en hoorde aan de bar van het squashcentrum wat het idee van Payt was en hoe het langzamerhand gestalte kreeg. Dit was in 2011 / 2012. In 2015 werd aan mij gevraagd of ik voor Payt potentiële klanten telefonisch kon benaderen en in september 2015 ben ik hiermee begonnen.

In 2016 / 2017 werd besloten om hoofdsponsor te worden van FC Groningen met de bedrijfsnaam vol op de borstkas van de spelers en.. een skybox. Elke thuiswedstrijd konden we 40 personen uitnodigen om naar de wedstrijd te komen kijken. Bekenden, vrienden en klanten werden uitgenodigd. Rob kwam met het idee om eventuele sponsoren van de tegenpartij uit te nodigen om in de skybox hun ‘cluppie’ tegen FC Groningen te zien voetballen. Dit bleek een super formule te zijn. We hebben in de afgelopen 5 jaar meer dan 2500 gasten een mooi moment bezorgd. Het belangrijkste was natuurlijk de naamsbekendheid die Payt hiermee heeft gekregen.

Payt Skybox - FC Groningen

Payt Skybox - FC Groningen

Nu meer dan 7 jaar later heb ik nog steeds sterk het gevoel om mensen/bedrijven te informeren dat ze Payt moeten gaan gebruiken, omdat het helpt!

Willem Marquering
Geschreven door Willem Marquering LinkedIn profile
Willem doet sales bij Payt en is het eerste contact naar de klant toe. Hij is doortastend en heeft veel gevoel voor timing.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Als de insteek van de afgelopen periode kan worden vastgehouden de komende jaren, ziet de toekomst er rooskleurig uit - Mark Elema, Implementatiespecialist
Van de tien jaar die Payt hebben gevormd, heb ik er één meegemaakt. In deze tijd is het me opgevallen dat er een unieke bedrijfscultuur is ontstaan; er is een hoop vrijheid, veel ruimte voor initiatief en een positieve en optimistische sfeer.
Payt 10 jaar logo
Waarom werken bij Payt meer voelt als een passie dan een baan - Sanne de Vries, Marketeer
“Het maakt me eigenlijk niet uit wat ik ga doen, ik wil gewoon bij Payt werken”, zei ik 3 jaar geleden tijdens mijn sollicitatiegesprek met Sander dat vooral ging over ambitie, discipline en groei.
Payt 10 jaar logo
10 jaar Payt, wat een mooie reis is het geweest - Herman Hiddema, Developer
10 jaar Payt. Wat een mooie reis is het geweest. Als medeoprichter heb ik het allemaal meegemaakt.