We hebben een leuk team dat gezamenlijk een kwalitatief product weet neer te zetten en dat samenhorigheidsgevoel wordt gekoesterd door Payt - Vincent van der Zee, Developer

Payt 10 jaar logo

Mijn naam is Vincent van der Zee en ik ben sinds begin 2021 onderdeel van het development team van Payt als front-end ontwikkelaar. Dit houdt in dat mijn werkzaamheden voornamelijk betrekking hebben op de voorkant van applicatie: de look-and-feel en vele functionaliteiten waar onze klanten gebruik van maken. Hierbij vind ik het belangrijk om na te denken over hoe gebruikers onze applicatie zo gemakkelijk mogelijk kunnen gebruiken, oftewel de usability.

Na het afstuderen aan de opleiding Informatica begon mijn zoektocht naar een aanstelling in het werkgebied waar ik in ben gespecialiseerd. Hierbij ben ik met een recruiter in zee gegaan die mijn persoonlijke voorkeuren in acht heeft genomen bij het vinden van potentiële werkgevers. De voornaamste bedrijfskarakteristieken waar ik waarde aan hechtte hadden betrekking op de kleinschaligheid qua het aantal werknemers, waarbij een informele werksfeer wordt gehanteerd. Mijn eerste sollicitatiegesprek dat uit deze zoektocht vloeide was bij Payt en het was meteen raak.

Hoewel ik weinig (werk)ervaring had met de programmeertalen waar bij Payt gebruik van werd gemaakt, werd de potentie op basis van mijn vaardigheden gezien. Hierdoor kreeg ik de tijd en ruimte om tijdens mijn eerste maanden de technieken onder de knie te krijgen die ik uiteindelijk kon toepassen in nieuwe functionaliteiten in de applicatie. Inmiddels ben ik volledig geïntegreerd en zit ik ontzettend goed op mijn plek bij Payt. Door mijn onderzoekende houding en opgedane ervaringen speel ik een rol in het toepassen van nieuwe technieken en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, zoals de ontwikkeling van het Get it. Together programma.

Door de variatie aan projecten ga ik zeer gemotiveerd naar het werk. Ook dragen mijn collega’s bij aan de prettige, informele werksfeer bij Payt. We hebben een leuk team dat gezamenlijk een kwalitatief product weet neer te zetten en dat samenhorigheidsgevoel wordt gekoesterd door Payt in de vorm van verzorgde lunches, personeelsuitjes en beloningen. Wat dat betreft kan ik me geen betere werkgever wensen.

Vincent
Geschreven door Vincent van der Zee LinkedIn profile
Vincent is ontwikkelaar bij Payt en focust zich voornamelijk op de front-end. Naast het coderen levert hij ook een bijdrage aan het ontwerpen van de gebruikersinterface. Hierbij probeert hij de gebruiker altijd centraal te stellen, zodat de gebruiksvriendelijk van onze applicaties altijd wordt gewaarborgd.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!
Payt 10 jaar logo
Het is erg fijn om met gedreven en ervaren developers te kunnen werken. We helpen elkaar, maar zijn ook kritisch over elkaars werk en proberen steeds tot het beste eindresultaat te komen - Samuel Esposito, Developer
De overstap naar het ontwikkelen van Payt’s debiteurenbeheer software was een logische stap en ik vond er een enthousiast development team met veel oog voor de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de softwaresystemen.
Payt 10 jaar logo
We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist
Vijf jaar geleden ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.