Na een studie van 4 jaar kon ik alles wat ik geleerd had toepassen in de praktijk, tenminste dat dacht ik - Thymen Osinga, Sales

Payt 10 jaar logo

Maandag 30 oktober 2017 was mijn eerste werkdag bij Payt. Ik had al wat werkervaring, maar Payt was mijn eerste serieuze baan.

Na een studie van 4 jaar kon ik alles wat ik geleerd had toepassen in de praktijk. Tenminste dat dacht ik. Tijdens de eerste weken op kantoor werd mij duidelijk gemaakt dat ik nu pas écht iets zou gaan leren. In die periode werkte ik nog aan één tafel met Aziz, Rob, Merijn, Sander en Jelger. Dit was ontzettend leerzaam, maar als broekie was ik ook een makkelijk doelwit. Soms met de grond gelijk gemaakt en regelmatig onderdeel van een grap.

Inmiddels zijn we zes jaar verder en bekleed ik nog steeds dezelfde functie. Iedere dag ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Het is heerlijk om te werken voor een groeiende organisatie, waarbij er regelmatig nieuwe markten worden aangeboord en we een prachtig product hebben. Ik zie mijn werk als divers en uitdagend en mijn doel is iedereen te laten ervaren hoe mooi ons product is!

Thymen Osinga
Geschreven door Thymen Osinga LinkedIn profile
Thymen doet sales bij Payt. Zijn diepgaande kennis van het product stelt hem in staat om iedereen die hem spreekt te overtuigen van de unieke voordelen van Payt. Door de behoeftes van de potentiële klant te begrijpen en te vertalen naar oplossingen in Payt bouwt hij waardevolle klantrelaties op.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist
Vijf jaar geleden ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.
Payt 10 jaar logo
Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur
Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’.
Payt 10 jaar logo
Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar - Mathijs Kingma, Developer
Negen jaar geleden kwam ik bij Payt werken toen het team uit slechts 9 mensen bestond. De meeste collega’s noemen mij Benji (Benjamin) omdat ik lange tijd de jongste van het team was. Inmiddels ben ik niet meer de jongste, maar de naam ben ik nooit kwijtgeraakt :)