Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur

Payt 10 jaar logo

De start van Payt, alweer 10 jaar geleden, betekende voor mij het realiseren van een lang gekoesterde droom om op eigen benen te staan en te gaan ondernemen. Dat was voor mij desalniettemin een spannend avontuur en daarom des te plezieriger om dit aan te kunnen gaan met mensen waar ik voor de start van Payt al lang mee had samengewerkt.

Ik herinner me 15 april 2013 nog als de dag van gisteren. We gingen voor het eerst online als Payt. De marketingactiviteiten die we gepland hadden staan zouden kort daarna starten. Onze ambities en verwachtingen waren torenhoog!

Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’. Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt, leveren een mooie dienstverlening met de nodige toegevoegde waarde voor onze klanten die ons dito waarderen. Dat is ook eigenlijk het belangrijkste. De rest zijn cadeautjes en mooie herinneringen. Zoals het sponsorschap bij FC Groningen bijvoorbeeld. Wie maakt het immers allemaal mee, dat soort avonturen?

Ik kijk er naar uit om bij Payt nog lang met klanten na te denken hoe het allemaal nóg beter kan en met ons team samen verder te bouwen aan onze prachtige onderneming!

Rob Rustenburg
Geschreven door Rob Rustenburg LinkedIn profile
Rob Rustenburg is directeur en één van de oprichters van Payt. Het liefste is hij bezig om samen met klanten na te denken over hoe we onze software nóg beter kunnen maken.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist
Vijf jaar geleden ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.
Payt 10 jaar logo
Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar - Mathijs Kingma, Developer
Negen jaar geleden kwam ik bij Payt werken toen het team uit slechts 9 mensen bestond. De meeste collega’s noemen mij Benji (Benjamin) omdat ik lange tijd de jongste van het team was. Inmiddels ben ik niet meer de jongste, maar de naam ben ik nooit kwijtgeraakt :)
Payt 10 jaar logo
Na een studie van 4 jaar kon ik alles wat ik geleerd had toepassen in de praktijk, tenminste dat dacht ik - Thymen Osinga, Sales
Maandag 30 oktober 2017 was mijn eerste werkdag bij Payt. Ik had al wat werkervaring, maar Payt was mijn eerste serieuze baan.