Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar - Mathijs Kingma, Developer

Payt 10 jaar logo

Negen jaar geleden kwam ik bij Payt werken toen het team uit slechts 9 mensen bestond. De meeste collega’s noemen mij Benji (Benjamin) omdat ik lange tijd de jongste van het team was. Inmiddels ben ik niet meer de jongste, maar de naam ben ik nooit kwijtgeraakt :)

Toen ik net mijn studie Communication & Multimedia Design had afgerond op de NHL in Leeuwarden, kwam ik via een berichtje op Twitter in contact met mijn toenmalige collega Sebastiaan. Daarin vroeg hij naar een Ruby on Rails ontwikkelaar. Omdat ik tijdens mijn opleiding in een aantal projecten ervaring had opgedaan met Ruby on Rails heb ik contact opgenomen en een week later was ik werkzaam bij Payt.

 

In het begin wist ik nog niet zo goed welke richting van webdevelopment mij het meest lag (frontend of backend). Ik heb bij Payt alle ruimte gekregen om mij hierin te ontwikkelen en uiteindelijk kwam ik erachter dat backend mij toch het meeste lag. Ik heb altijd erg veel vrijheid gekregen, zo werd ik ook verantwoordelijk voor de opzet van een compleet nieuwe infrastructuur waardoor we beter in staat werden om te kunnen schalen. Door al deze vrijheid heb ik enorm veel kunnen leren. Dit is ook één van de redenen waarom ik het nog steeds naar mijn zin heb bij Payt, je krijgt hier écht de ruimte om nieuwe dingen te leren en de persoonlijke groei van de medewerkers staat altijd voorop.

Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar. Zo heb ik vaak direct contact met partners of grote klanten en bestaat mijn werk dus niet uit alleen programmeren, maar komt hier ook een stukje planning en klantcontact bij kijken. De afwisseling hiertussen vind ik persoonlijk erg fijn!

Naast het werken vindt Payt het ook belangrijk dat we het buiten werktijd naar onze zin hebben. Zo organiseren we vaak gezellige borrels en leuke uitjes. Alles bij elkaar opgeteld is Payt een geweldige werkgever en werk ik elke dag met plezier aan ons mooie platform.

 

Mathijs Kingma
Geschreven door Mathijs Kingma LinkedIn profile
Mathijs is een ontwikkelaar bij Payt. Zijn specialisme ligt in de backend en infrastructuur.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!