Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar - Mathijs Kingma, Developer

Payt 10 jaar logo

Negen jaar geleden kwam ik bij Payt werken toen het team uit slechts 9 mensen bestond. De meeste collega’s noemen mij Benji (Benjamin) omdat ik lange tijd de jongste van het team was. Inmiddels ben ik niet meer de jongste, maar de naam ben ik nooit kwijtgeraakt :)

Toen ik net mijn studie Communication & Multimedia Design had afgerond op de NHL in Leeuwarden, kwam ik via een berichtje op Twitter in contact met mijn toenmalige collega Sebastiaan. Daarin vroeg hij naar een Ruby on Rails ontwikkelaar. Omdat ik tijdens mijn opleiding in een aantal projecten ervaring had opgedaan met Ruby on Rails heb ik contact opgenomen en een week later was ik werkzaam bij Payt.

 

In het begin wist ik nog niet zo goed welke richting van webdevelopment mij het meest lag (frontend of backend). Ik heb bij Payt alle ruimte gekregen om mij hierin te ontwikkelen en uiteindelijk kwam ik erachter dat backend mij toch het meeste lag. Ik heb altijd erg veel vrijheid gekregen, zo werd ik ook verantwoordelijk voor de opzet van een compleet nieuwe infrastructuur waardoor we beter in staat werden om te kunnen schalen. Door al deze vrijheid heb ik enorm veel kunnen leren. Dit is ook één van de redenen waarom ik het nog steeds naar mijn zin heb bij Payt, je krijgt hier écht de ruimte om nieuwe dingen te leren en de persoonlijke groei van de medewerkers staat altijd voorop.

Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar. Zo heb ik vaak direct contact met partners of grote klanten en bestaat mijn werk dus niet uit alleen programmeren, maar komt hier ook een stukje planning en klantcontact bij kijken. De afwisseling hiertussen vind ik persoonlijk erg fijn!

Naast het werken vindt Payt het ook belangrijk dat we het buiten werktijd naar onze zin hebben. Zo organiseren we vaak gezellige borrels en leuke uitjes. Alles bij elkaar opgeteld is Payt een geweldige werkgever en werk ik elke dag met plezier aan ons mooie platform.

 

Mathijs Kingma
Geschreven door Mathijs Kingma LinkedIn profile
Mathijs is een ontwikkelaar bij Payt. Zijn specialisme ligt in de backend en infrastructuur.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist
Vijf jaar geleden ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.
Payt 10 jaar logo
Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur
Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’.
Payt 10 jaar logo
Na een studie van 4 jaar kon ik alles wat ik geleerd had toepassen in de praktijk, tenminste dat dacht ik - Thymen Osinga, Sales
Maandag 30 oktober 2017 was mijn eerste werkdag bij Payt. Ik had al wat werkervaring, maar Payt was mijn eerste serieuze baan.