Als de insteek van de afgelopen periode kan worden vastgehouden de komende jaren, ziet de toekomst er rooskleurig uit - Mark Elema, Implementatiespecialist

Payt 10 jaar logo

Van de tien jaar die Payt hebben gevormd, heb ik er één meegemaakt. In deze tijd is het me opgevallen dat er een unieke bedrijfscultuur is ontstaan; er is een hoop vrijheid, veel ruimte voor initiatief en een positieve en optimistische sfeer. De uitgebreide manier waarop wordt uitgepakt om het 10-jarig bestaan te vieren onderstreept dit.

Ruim een jaar geleden startte ik op de afdeling support. Hier werd ruimschoots de gelegenheid geboden om alle ins en outs van de werking van onze software te leren kennen. Zoals een collega met uitgebreide ervaring op supportafdelingen het verwoordde: wat een luxe dat we hiervoor het vertrouwen en de tijd krijgen.

Deze kennis kan ik goed gebruiken binnen mijn huidige werkzaamheden als implementatie specialist. Oftewel het inventariseren wat we kunnen automatiseren voor klanten, en dit realiseren via de software. De overstap was soepel en gesteund door collega’s en directie. Erg fijn.

Ik hoop nog lang te kunnen genieten van de smakelijke lunches, borrels op de bovenverdieping, af en toe buiten de deur eten met z’n allen en een snoepreisje zoals die naar Lapland. En tijdens drankjes in de stad met misschien nog eens karaoke. Ik draag mijn steentje in ieder geval bij.

Als de insteek van de afgelopen periode kan worden vastgehouden de komende jaren, ziet de toekomst er rooskleurig uit.

Mark Elema
Geschreven door Mark Elema
Mark Elema is implementatiespecialist bij Payt. Hij begeleidt nieuwe klanten in het implementeren van onze software in hun organisatie. Hij is behulpzaam en denkt altijd in oplossingen.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!