We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist

Payt 10 jaar logo

Vijf jaar geleden (01-12-2018) ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.

Als implementatiespecialist ben ik verantwoordelijk voor het onboarding traject van nieuwe klanten die met Payt gaan werken. Zodra ze de offerte hebben getekend, kom ik in beeld om ze te begeleiden naar het moment van live-gang met Payt. Tijdens dit traject help ik met de inrichting van Payt, het inventariseren van wensen en het geven van een (korte) training. 

De mogelijkheden om door te groeien binnen Payt heeft ervoor gezorgd dat ik me, naast het implementeren, ook op andere werkzaamheden ben gaan richten. Voor onze bestaande klanten geef ik webinars over de werking van Payt, Q&A sessies en een jaarlijks feature update event. Daarnaast houd ik me bezig met het optimaliseren van de customer journey en de interne marketing. Ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën die ik wil realiseren samen met mijn collega’s van de marketing (soms tot frustratie van diezelfde collega’s, die inmiddels de papierversnipperaar hebben omgedoopt tot Maarten’s ideeënbus).

We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt. We maken top software, werken fijn met elkaar samen, krijgen veel verantwoordelijkheid en er is genoeg ruimte voor ontspanning. Zo lopen we ieder jaar de 4 mijl, zijn we met elkaar op reis geweest en hebben we leuke events bijgewoond. Wanneer je niet het idee hebt dat je aan het werk bent, heb je volgens mij de beste werkplek die je je kunt wensen. Ik ben hier nog lang niet weg (sorry collega’s:)).

Maarten
Geschreven door Maarten Theodorie LinkedIn profile
Maarten Theodorie is implementatiespecialist binnen Payt en houdt zich bezig met de onboarding van nieuwe klanten die met onze software gaan werken. Zijn creatieve geest maakt altijd overuren wat resulteert in uiteenlopende ideeën voor Payt.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!