We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist

Payt 10 jaar logo

Vijf jaar geleden (01-12-2018) ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.

Als implementatiespecialist ben ik verantwoordelijk voor het onboarding traject van nieuwe klanten die met Payt gaan werken. Zodra ze de offerte hebben getekend, kom ik in beeld om ze te begeleiden naar het moment van live-gang met Payt. Tijdens dit traject help ik met de inrichting van Payt, het inventariseren van wensen en het geven van een (korte) training. 

De mogelijkheden om door te groeien binnen Payt heeft ervoor gezorgd dat ik me, naast het implementeren, ook op andere werkzaamheden ben gaan richten. Voor onze bestaande klanten geef ik webinars over de werking van Payt, Q&A sessies en een jaarlijks feature update event. Daarnaast houd ik me bezig met het optimaliseren van de customer journey en de interne marketing. Ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën die ik wil realiseren samen met mijn collega’s van de marketing (soms tot frustratie van diezelfde collega’s, die inmiddels de papierversnipperaar hebben omgedoopt tot Maarten’s ideeënbus).

We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt. We maken top software, werken fijn met elkaar samen, krijgen veel verantwoordelijkheid en er is genoeg ruimte voor ontspanning. Zo lopen we ieder jaar de 4 mijl, zijn we met elkaar op reis geweest en hebben we leuke events bijgewoond. Wanneer je niet het idee hebt dat je aan het werk bent, heb je volgens mij de beste werkplek die je je kunt wensen. Ik ben hier nog lang niet weg (sorry collega’s:)).

Maarten
Geschreven door Maarten Theodorie LinkedIn profile
Maarten Theodorie is implementatiespecialist binnen Payt en houdt zich bezig met de onboarding van nieuwe klanten die met onze software gaan werken. Zijn creatieve geest maakt altijd overuren wat resulteert in uiteenlopende ideeën voor Payt.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur
Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’.
Payt 10 jaar logo
Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar - Mathijs Kingma, Developer
Negen jaar geleden kwam ik bij Payt werken toen het team uit slechts 9 mensen bestond. De meeste collega’s noemen mij Benji (Benjamin) omdat ik lange tijd de jongste van het team was. Inmiddels ben ik niet meer de jongste, maar de naam ben ik nooit kwijtgeraakt :)
Payt 10 jaar logo
Na een studie van 4 jaar kon ik alles wat ik geleerd had toepassen in de praktijk, tenminste dat dacht ik - Thymen Osinga, Sales
Maandag 30 oktober 2017 was mijn eerste werkdag bij Payt. Ik had al wat werkervaring, maar Payt was mijn eerste serieuze baan.