Het voelt alsof ik al jaren meeloop - Laura Baakman, Developer

Payt 10 jaar logo

Ik werk nu ruim anderhalf jaar bij Payt, ik moest het opzoeken wanneer ik begonnen ben, want het voelt alsof ik al jaren meeloop. Dat betekent ook dat ik midden in Corona tijd ben begonnen. Daar was ik best een beetje huiverig voor.

Het internet staat bol met horrorverhalen over nieuwe medewerkers die nooit iemand zien of echt binnen het team passen na een start tijdens Corona. Niets was minder waar voor mij. Ik ben warm onthaald, zo goed als het ging met de toen geldende richtlijnen. En nu we weer allemaal regelmatig op kantoor zijn, is het alsof het nooit anders geweest is.

Een van de leukste dingen van het werken bij Payt vind ik hoe snel de features die je bouwt bij de klant liggen. Zo miste een klant laatst een bepaald veld in de API, het was fantastisch om terug te kunnen koppelen dat dat veld binnen een dag beschikbaar zou zijn. En wat directer gebeurt het ook weleens dat ik met een dagje werk het leven mijn support collega’s gemakkelijker kan maken, door bijvoorbeeld ergens een knopje toe te voegen of een specifieke set data te cachen. Dit soort relatief kleine features komen tussen de grote, langlopende projecten door. Die variatie is één van de vele dingen die ervoor zorgen dat ik verwacht voor ons volgende jubileum weer een blogpost te schrijven.

Laura Baakman
Geschreven door Laura Baakman LinkedIn profile
Laura is ontwikkelaar bij Payt. Ze houdt zich zowel bezig met het ontwikkelen van nieuwe, grote features in Payt als het doorontwikkelen en beter maken van de applicatie.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
We hebben een mooie club mensen bij elkaar waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Naar mijn idee is dit de kracht achter het succes van Payt - Maarten Theodorie, Implementatiespecialist
Vijf jaar geleden ben ik gestart als implementatiespecialist bij Payt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.
Payt 10 jaar logo
Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur
Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’.
Payt 10 jaar logo
Wat ook erg fijn werkt, is dat we bij Payt geen managers hebben die als vertaalslag dienen tussen de klant en de ontwikkelaar - Mathijs Kingma, Developer
Negen jaar geleden kwam ik bij Payt werken toen het team uit slechts 9 mensen bestond. De meeste collega’s noemen mij Benji (Benjamin) omdat ik lange tijd de jongste van het team was. Inmiddels ben ik niet meer de jongste, maar de naam ben ik nooit kwijtgeraakt :)