Het voelt alsof ik al jaren meeloop - Laura Baakman, Developer

Payt 10 jaar logo

Ik werk nu ruim anderhalf jaar bij Payt, ik moest het opzoeken wanneer ik begonnen ben, want het voelt alsof ik al jaren meeloop. Dat betekent ook dat ik midden in Corona tijd ben begonnen. Daar was ik best een beetje huiverig voor.

Het internet staat bol met horrorverhalen over nieuwe medewerkers die nooit iemand zien of echt binnen het team passen na een start tijdens Corona. Niets was minder waar voor mij. Ik ben warm onthaald, zo goed als het ging met de toen geldende richtlijnen. En nu we weer allemaal regelmatig op kantoor zijn, is het alsof het nooit anders geweest is.

Een van de leukste dingen van het werken bij Payt vind ik hoe snel de features die je bouwt bij de klant liggen. Zo miste een klant laatst een bepaald veld in de API, het was fantastisch om terug te kunnen koppelen dat dat veld binnen een dag beschikbaar zou zijn. En wat directer gebeurt het ook weleens dat ik met een dagje werk het leven mijn support collega’s gemakkelijker kan maken, door bijvoorbeeld ergens een knopje toe te voegen of een specifieke set data te cachen. Dit soort relatief kleine features komen tussen de grote, langlopende projecten door. Die variatie is één van de vele dingen die ervoor zorgen dat ik verwacht voor ons volgende jubileum weer een blogpost te schrijven.

Laura Baakman
Geschreven door Laura Baakman LinkedIn profile
Laura is ontwikkelaar bij Payt. Ze houdt zich zowel bezig met het ontwikkelen van nieuwe, grote features in Payt als het doorontwikkelen en beter maken van de applicatie.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!