Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer

Payt 10 jaar logo

CMD+OPTION+SHIFT+V

De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden. Van leuke feestjes en reizen met collega’s tot het zien groeien van het bedrijf van 20 naar ongeveer 40 mensen, het is echt een bijzondere reis geweest.

Een van de hoogtepunten van mijn tijd bij Payt Software zijn de geweldige teamuitjes die we hebben gehad. We hebben verschillende spannende reizen gemaakt, waaronder een lang weekend in Lapland, waar we met een hondenslee hebben gereden, het noorderlicht hebben gezien en een band hebben gekregen met de Zweedse keuken. Dankzij deze uitstapjes heb ik niet alleen nieuwe plaatsen kunnen verkennen, maar ook zinvolle contacten kunnen leggen met mijn collega’s, wat de werkomgeving aangenamer maakt.

Interessant is dat ik, voordat ik bij Payt kwam werken, eerder naar dezelfde functie had gesolliciteerd maar uiteindelijk voor een veiligere werkgever had gekozen. Terugkijkend kan ik niet gelukkiger zijn met mijn beslissing om bij het team van Payt te komen werken. Het bedrijf is aanzienlijk gegroeid in slechts vijf jaar tijd. Het is ongelooflijk om deel uit te maken van de groei van het bedrijf en bij te dragen aan het succes ervan.

Een van de meest opmerkelijke dingen aan werken bij Payt is de fantastische werksfeer. Het bedrijf bevordert een ondersteunende en collaboratieve omgeving, waar iedereen wordt aangemoedigd om zijn ideeën in te brengen en samen te werken om de doelstellingen van het bedrijf te bereiken. De leermogelijkheden zijn ook enorm. Ik heb nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen via verschillende trainingsprogramma’s en workshops.

Bovendien zijn mijn collega’s fantastisch. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om een handje te helpen wanneer dat nodig is. Het teamwork en de kameraadschap onder het personeel zijn prijzenswaardig, en het is echt een plezier om elke dag te komen werken en deel uit te maken van zo’n opmerkelijk team.

Al met al is mijn tijd bij Payt een verrijkende ervaring geweest. Ik ben dankbaar voor de kansen en ervaringen die ik heb gehad en kijk uit naar wat de toekomst voor mij en het bedrijf in petto heeft. Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega’s, dan is Payt Software zeker het overwegen waard.

Gemaakt met ChatGPT, vertaald door DeepL en gecorrigeerd door de auteur.
Het resultaat vertegenwoordigt volledig de persoonlijke ervaring en het gevoel van Ivan.

Ivan Malykh
Geschreven door Ivan Malykh LinkedIn profile
Ivan is een ontwikkelaar bij Payt. Zijn focus ligt vooral op het frontend team, maar ook backend trekt zijn aandacht. Ivan is bereid om beter te worden in technisch schrijven, dus laat het hem vooral weten als je feedback hebt.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!
Payt 10 jaar logo
We hebben een leuk team dat gezamenlijk een kwalitatief product weet neer te zetten en dat samenhorigheidsgevoel wordt gekoesterd door Payt - Vincent van der Zee, Developer
Vanaf begin 2021 ben ik onderdeel van het development team bij Payt als front-end ontwikkelaar. Dit houdt in dat mijn werkzaamheden voornamelijk betrekking hebben op de voorkant van applicatie: de look-and-feel en vele functionaliteiten waar onze klanten gebruik van maken.