De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur

Payt 10 jaar logo

Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!

Toen ik startte, kende ik ‘de mensen van het eerste uur’ al. ‘Kom erbij’, zeiden ze. ‘We hebben net naar elkaar uitgesproken nog jaren samen verder te gaan en het begint net leuk te worden’. Waar ik destijds over twijfelde was of ik debiteurenbeheer wel positief/opbouwend en betekenisvol genoeg zou vinden. Toen ik echter zag hoe Payt dat invult en hoe blij klanten en hun debiteuren daarvan werden, ging ik overstag. Ik wil onderdeel zijn van dit verhaal en het team dat dit realiseert!

Mijn eerste opdracht was om te zorgen dat Payt succesvoller zou worden in België. Om de materie me snel eigen te maken begon ik met meedraaien in het Nederlandse team. Het was een feest om met zulke talentvolle en toegewijde mensen te werken. Daarbij werd het ook steeds duidelijker waar en hoe ik het beste kon bijdragen aan het succes van Payt. Zo ontstonden er in de corona-periode veel kansen voor het verzorgen van webinars samen met partners. En we ontwikkelden een propositie voor de mondzorg die mij enorm aansprak door de extra complexiteit met zorgverzekeraars. Daar ben ik toen vol ingedoken met een leuke groep collega’s, en met succes! 

Tegenwoordig richt ik me vooral op het partnernetwerk van Payt. Samen kansen verzilveren met mooie geïntegreerde oplossingen en slimme marketingcampagnes, dat vind ik het leukste om te doen. De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie. Dat lukt, samen met onze partners, in sectoren als mondzorg, kinderopvang, energie en automotive. Dat vind ik zo prachtig! Ik kan nog jaren vooruit met Payt om klanten echt te helpen met slim automatiseren en hun cashflow.

Jeroen Krosse
Geschreven door Jeroen Krosse LinkedIn profile
Jeroen Krosse is een business developer in hart en nieren. Ziet altijd meer kansen dan problemen en werkt graag samen met partners aan slim geïntegreerde en branchespecifieke oplossingen. Jeroen mag je altijd wakker maken voor verkoopkansen, vernieuwende marketing partnerships en onverhard rennen door de bergen.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
We hebben een leuk team dat gezamenlijk een kwalitatief product weet neer te zetten en dat samenhorigheidsgevoel wordt gekoesterd door Payt - Vincent van der Zee, Developer
Vanaf begin 2021 ben ik onderdeel van het development team bij Payt als front-end ontwikkelaar. Dit houdt in dat mijn werkzaamheden voornamelijk betrekking hebben op de voorkant van applicatie: de look-and-feel en vele functionaliteiten waar onze klanten gebruik van maken.