Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer

Payt 10 jaar logo

Mijn naam is Jake en ik werk nu ongeveer twee jaar bij Payt als backend developer. Als backend developer houd ik me voornamelijk bezig met het schrijven van nieuwe functies en het verbeteren van bestaande functies. Daarnaast review ik regelmatig de code van collega’s.

Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over. Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine. Het ene project sluit aan op het andere project en ondertussen worden er ideeën uitgewisseld en probeert men elkaar constant te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen expertise en sterke punten, maar als een ander een goed idee heeft, dan wordt daar naar geluisterd. Het enige wat telt is wat de beste uitkomst is, waardoor de kwaliteit van de applicatie uiteindelijk heel hoog is.

Het is dus een goed draaiende machine, maar is het ook een fijn bedrijf om voor te werken? Jazeker! Het fijnste vind ik dat je zelf grotendeels je planning kunt bepalen. Zo is het geen probleem om een dagje thuis te werken of later te beginnen als het die dag toevallig beter uitkomt. Je weet wat je moet doen, maar je kunt zelf invullen wanneer en hoe je dit doet.

Tenslotte is Payt ook nog eens een hele gezellige en sociale groep. Tussen het harde werken door is er altijd tijd voor een praatje, om elkaar af te troeven met pull-ups of voor een potje darten. Daarnaast is er iedere dag een gezamenlijke lunch en ook verjaardagen worden even kort met elkaar gevierd. Mocht je nog meer gezelligheid willen, dan is er nog de vrijdagmiddagborrel.

Als ik Payt dus kort moet omschrijven zou ik zeggen professioneel, hoge kwaliteit, maar toch heel sociaal. Het is knap wat er in slechts 10 jaar is neergezet. Ik ben dan ook trots om te zeggen dat ik nu deel uitmaak van dit geweldige team en bijdraag aan het succes van Payt als bedrijf.

Jake
Geschreven door Jake Eggen LinkedIn profile
Jake is ontwikkelaar bij Payt. Als backend ontwikkelaar houdt hij zich voornamelijk bezig met het schrijven van nieuwe functies en het verbeteren van bestaande functies.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!
Payt 10 jaar logo
We hebben een leuk team dat gezamenlijk een kwalitatief product weet neer te zetten en dat samenhorigheidsgevoel wordt gekoesterd door Payt - Vincent van der Zee, Developer
Vanaf begin 2021 ben ik onderdeel van het development team bij Payt als front-end ontwikkelaar. Dit houdt in dat mijn werkzaamheden voornamelijk betrekking hebben op de voorkant van applicatie: de look-and-feel en vele functionaliteiten waar onze klanten gebruik van maken.