Na een studie van 4 jaar kon ik alles wat ik geleerd had toepassen in de praktijk, tenminste dat dacht ik - Thymen Osinga, Sales

Payt 10 jaar logo

Maandag 30 oktober 2017 was mijn eerste werkdag bij Payt. Ik had al wat werkervaring, maar Payt was mijn eerste serieuze baan.

Na een studie van 4 jaar kon ik alles wat ik geleerd had toepassen in de praktijk. Tenminste dat dacht ik. Tijdens de eerste weken op kantoor werd mij duidelijk gemaakt dat ik nu pas écht iets zou gaan leren. In die periode werkte ik nog aan één tafel met Aziz, Rob, Merijn, Sander en Jelger. Dit was ontzettend leerzaam, maar als broekie was ik ook een makkelijk doelwit. Soms met de grond gelijk gemaakt en regelmatig onderdeel van een grap.

Inmiddels zijn we zes jaar verder en bekleed ik nog steeds dezelfde functie. Iedere dag ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Het is heerlijk om te werken voor een groeiende organisatie, waarbij er regelmatig nieuwe markten worden aangeboord en we een prachtig product hebben. Ik zie mijn werk als divers en uitdagend en mijn doel is iedereen te laten ervaren hoe mooi ons product is!

Thymen Osinga
Geschreven door Thymen Osinga LinkedIn profile
Thymen doet sales bij Payt. Zijn diepgaande kennis van het product stelt hem in staat om iedereen die hem spreekt te overtuigen van de unieke voordelen van Payt. Door de behoeftes van de potentiële klant te begrijpen en te vertalen naar oplossingen in Payt bouwt hij waardevolle klantrelaties op.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!