Het is erg fijn om met gedreven en ervaren developers te kunnen werken. We helpen elkaar, maar zijn ook kritisch over elkaars werk en proberen steeds tot het beste eindresultaat te komen - Samuel Esposito, Developer

Payt 10 jaar logo

Mijn IT loopbaan begon bij het UMCG, waar ik in een klein team software bouwde voor het monitoren van de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg. 
Daar leerde ik veel over het bouwen en onderhouden van Rails en React applicaties. Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging, maakte ik de overstap naar Catawiki in Assen. Die nieuwe uitdaging vond ik met het ontwikkelen van de betaalsystemen van Catawiki. Tegelijkertijd merkte ik dat het werken in een groot bedrijf met verschillende development teams op verschillende locaties weer zijn eigen uitdagingen heeft. Hier ontstond de behoefte aan het werken in een kleiner team op één plek. 

Dat vond ik toen ik bij Payt kwam werken, 5 jaar geleden. De overstap naar het ontwikkelen van Payt’s debiteurenbeheer software was een logische stap en ik vond er een enthousiast development team met veel oog voor de kwaliteit en onderhoudbaarheid van de softwaresystemen. Het is erg fijn om met gedreven en ervaren developers te kunnen werken aan de backend, frontend en IT infrastructuur van Payt. We helpen elkaar, maar zijn ook kritisch over elkaars werk en proberen steeds tot het beste eindresultaat te komen. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag weer met plezier aan de slag ga voor Payt!

Samuel Esposito
Geschreven door Samuel Esposito LinkedIn profile
Samuel is ontwikkelaar bij Payt. Als full-stack ontwikkelaar werkt hij zowel in de front- als de backend van de applicatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met de prioritering van de projecten die op de ontwikkelkalender komen.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!