Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt - Rob Rustenburg, Directeur

Payt 10 jaar logo

De start van Payt, alweer 10 jaar geleden, betekende voor mij het realiseren van een lang gekoesterde droom om op eigen benen te staan en te gaan ondernemen. Dat was voor mij desalniettemin een spannend avontuur en daarom des te plezieriger om dit aan te kunnen gaan met mensen waar ik voor de start van Payt al lang mee had samengewerkt.

Ik herinner me 15 april 2013 nog als de dag van gisteren. We gingen voor het eerst online als Payt. De marketingactiviteiten die we gepland hadden staan zouden kort daarna starten. Onze ambities en verwachtingen waren torenhoog!

Al snel bleek dat succes vooral afhankelijk zou zijn van eigen inspanningen en keuzes die gemaakt worden ver buiten de comfortzone. Je ziet daar vaak plaatjes van voorbijkomen maar het is in werkelijkheid wat mij betreft ook écht de plek ‘where the magic happens’. Op weg van A naar B vonden we aan de hand van de eerste klanten een succesvolle route C. Deze weg omhoog hebben we niet meer verlaten. We hebben van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt, leveren een mooie dienstverlening met de nodige toegevoegde waarde voor onze klanten die ons dito waarderen. Dat is ook eigenlijk het belangrijkste. De rest zijn cadeautjes en mooie herinneringen. Zoals het sponsorschap bij FC Groningen bijvoorbeeld. Wie maakt het immers allemaal mee, dat soort avonturen?

Ik kijk er naar uit om bij Payt nog lang met klanten na te denken hoe het allemaal nóg beter kan en met ons team samen verder te bouwen aan onze prachtige onderneming!

Rob Rustenburg
Geschreven door Rob Rustenburg LinkedIn profile
Rob Rustenburg is directeur en één van de oprichters van Payt. Het liefste is hij bezig om samen met klanten na te denken over hoe we onze software nóg beter kunnen maken.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!