De groei van Payt, van een startup naar een volwaardig softwarebedrijf, heeft mij voorzien van waardevolle ervaringen - Laurens, Developer

Payt 10 jaar logo

Ik werk nu bijna 7 jaar als (vrijwel) full-stack software engineer bij Payt. Ik ben begonnen als backend engineer en ben daarbij de laatste tijd steeds meer frontend taken op gaan pakken zodat ik in 1x de volledige feature zelf kan afbouwen. Daarnaast pak ik responsible disclosure security reports op van security researchers en leer ik bij om de Payt infrastructuur te automatiseren en te onderhouden.

Bij Payt krijg je veel vrijheid en de tijd en ruimte om te groeien in de gebieden waar je interesses liggen. Zo kun je naast je reguliere werkzaamheden nieuwe dingen leren. Daarbij heeft de groei van Payt, van een startup naar een volwaardig softwarebedrijf, mij voorzien van waardevolle ervaringen.

Persoonlijk vind ik het erg fijn dat Payt en collega’s erg flexibel zijn met betrekking tot het indelen van je werktijden. Voor mij uit zich dat in vrije middagen op het moment dat er wind staat zodat ik kan windsurfen (mits ik geen deadlines of overige afspraken heb staan natuurlijk).
De lunches, vrijmibo’s en werkuitjes zijn al sinds ik bij Payt werk erg goed geregeld en gezellig. Deze dragen volgens mij ook hun steentje bij aan de gemiddelde anciënniteit van de werknemers, die bij Payt voor mijn gevoel echt hoog is. Er hangt een positieve werksfeer met korte lijnen tussen de (intelligente) werknemers van alle afdelingen. Een (zeer) platte organisatiestructuur dus.

Op kantoor is er qua ontspanning tussen de werkzaamheden door, voor ieder wat wils om wat stoom af te blazen; een voetbal die al eens een raam heeft laten sneuvelen, een dartbord, pull-up rack en zakjes-basketbal.

De koffie, drankjes en versnaperingen zijn altijd goed geregeld en de lunches zijn nergens zo uitgebreid met af en toe een warme hap. Developer hackdays, meetups en gewone borrels zijn frequent. Daarbij zijn er ook teamuitjes naar warme en ook koude (buitenlandse) oorden die natuurlijk geweldig zijn en die je volgens mij vrijwel niet bij andere werkgevers vindt. Daarnaast vallen de kerstcadeaus ook elk jaar weer erg in de smaak.

Al met al nog een zeer tevreden Payt-medewerker!

Laurens
Geschreven door Laurens
Laurens is ontwikkelaar bij Payt. Hij houdt zich momenteel voornamelijk bezig met het uitdenken en inrichten van de mondzorgtak in de backend van onze software. Daarnaast beheert hij een groot deel van de importkoppelingen.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt 10 jaar logo
Het lijkt alsof iedereen met een afzonderlijk project bezig is, maar iedereen draait als een tandwiel in een machine - Jake Eggen, Developer
Het was voor mij in het begin even wennen, zoals altijd het geval is als je bij een ander bedrijf gaat werken. Het viel mij op dat iedereen erg zelfstandig en op een eigen eilandje zat te werken. Na een paar dagen bij Payt dacht ik hier al heel anders over.
Payt 10 jaar logo
Als je op zoek bent naar een werkplek met een uitstekende werkomgeving, leermogelijkheden en fantastische collega's, dan is Payt Software zeker het overwegen waard - Ivan Malykh, Developer
De afgelopen vijf jaar heb ik het genoegen gehad om bij Payt Software te werken, een bedrijf dat mij waardevolle ervaringen en kansen heeft geboden.
Payt 10 jaar logo
De kunst is om met de standaard cloudsoftware van Payt hele speciale dingen te doen binnen sectorale vraagstukken, maar puur op basis van configuratie - Jeroen Krosse, Directeur
Ik heb het voor de zekerheid even nagezocht. Het blijkt dat ik sinds begin 2020 bij Payt werk. Dat is nog niet eens zo heel lang. Tegelijkertijd kan ik me nog amper voorstellen hoe het werkzame leven daarvoor was, zo is Payt in mijn DNA gaan zitten!