VYNTO incassopartner van Payt

Screenshot van de website van VYNTO

Het hele incassoproces in één platform

Worstelt u met niet of slecht betalende klanten? Facturen uitprinten en in enveloppen steken, klanten nabellen en herinneringen sturen is tijdrovend, arbeidsintensief en weinig effectief. Met de intelligente software voor debiteurenbeheer van Payt kunt u deze repetitieve en inefficiënte taken automatiseren. De software herinnert uw klanten automatisch aan openstaande facturen, consequent van de eerste tot de laatste herinnering, terwijl u de volledige controle behoudt. Het betalingsgedrag van uw klanten zal aanzienlijk verbeteren.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

De voordelen van de samenwerking tussen VYNTO en Payt

Volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer

Als u uw klanten consequent wijst op uitstaande schulden, zal hun betalingsgedrag aanzienlijk verbeteren.

Het hele inzamelingsproces binnen één platform

Payt automatiseert het debiteurenbeheer van de eerste factuur tot laatste herinnering, waarbij u de volledige controle behoudt. Heeft uw klant nog steeds betalingsachterstanden? VYNTO neemt op klantvriendelijke wijze het incassoproces over.

Snelle en gemakkelijke betalingen

Dankzij geautomatiseerde opvolging, het aanbod van verschillende betalingsmethoden en eenvoudige communicatie met uw klanten via het platform kunnen uw klanten hun facturen snel en gemakkelijk betalen.

Over het partnerschap van VYNTO en Payt. 

Heeft uw klant een betalingsachterstand? Onze incassopartner VYNTO zorgt voor snellere betalingen. Het dossier dat in Payt wordt aangemaakt bevat alle elementen die wettelijk vereist zijn voor de aanmaak van het dossier. Hierdoor kan VYNTO efficiënt werken, met als doel: snelle betaling. 

Over VYNTO

VYNTO is een financiële dienstverlener die nieuwe wegen inslaat. VYNTO, oorspronkelijk een incassobureau, staat vandaag voor een snellere ontvangst van betalingen en minder incassozaken. VYNTO biedt nationale en internationale klanten een uitgebreide expertise. De modernste technische apparatuur maakt het mogelijk grote volumes vorderingen efficiënt te verwerken en tegelijkertijd een positief contact met de klant te onderhouden.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background
Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »