De Payt-integratie met Unit4: voor een betere kaspositie

Screenshot van de website van Unit4

Verhoog uw cashflow en bespaar tijd

Ligt u ook wel eens wakker van al uw openstaande facturen? En hoe u uw liquiditeit op peil houdt zodat u uw leveranciers altijd op tijd kunt betalen? Voor veel bedrijven is een gezonde cashflow niet automatisch geregeld. Ook niet wanneer u de bedrijfssoftware van Unit4 gebruikt.

Wij kunnen u helpen aan meer liquiditeit en kunnen een deel van uw zorgen wegnemen. Bij Payt hebben we eenvoud voor u als gebruiker hoog in het vaandel staan. Eenvoudig en automatisch herinneringen versturen nadat een vervaldatum is verlopen, behoort tot een van de voordelen van de koppeling.

We bieden u bovendien een platform aan waarmee u eenvoudig en gestructureerd kunt communiceren met uw debiteuren. Ook debiteuren krijgen toegang tot hun online portaal. Hier kunnen zij facturen nog eens downloaden of direct online betalen. Debiteuren kunnen hier ook een bericht naar u sturen over de factuur.

En al het berichtenverkeer wordt automatisch opgeslagen in het factuurdossier. Dat kan enorm handig zijn mocht het tot een geschil leiden waarover een rechter wat moet zeggen.

Door Unit4 Bedrijfssoftware zoals Unit4 Multivers in combinatie met het Payt te gebruiken, verbeteren bedrijven hun cashflow. En zo houden bedrijven tijd en geld over. Waardoor ze zich meer kunnen richten op de activiteiten waarvoor het bedrijf is opgericht en nog bestaat. Zo kan er weer meer aandacht naar innovatie en groei.

Judith Simon-Emaus, directeur van Mediatorsfederatie Nederland (MfN) zegt hierover het volgende. “Het MfN bestaat uit een kwaliteitsregister voor mediators en het MfN-bureau. Wij en onze klanten vertrouwen op het professionele digitale systeem van facturerings van Payt. Mede door de koppeling levert ons dat overzicht en zeer efficiënte werkprocessen op.”

De voordelen van de koppeling tussen Unit4 en Payt

Geautomatiseerde opvolging

Flexibele workflow voor klantspecifieke opvolging en herinneringsprocedures

Persoonlijk contact met uw debiteuren

Eenvoudig berichten uitwisselen met uw klanten via het communicatieplatform van Payt

Meerdere betaalmethoden

Voeg online betalingsopties zoals Bancontact en creditcard toe aan uw factuur als herinnering, zodat uw klant zijn factuur eenvoudig kan betalen.

Over Unit4

De software van Payt is al jaren eenvoudig te koppelen. Payt maakt het mogelijk om digitaal te factureren en het debiteurenbeheer van uw organisatie volledig te automatiseren. Maar het laatste nieuws is dat de samenwerking tussen Payt en Unit4 Bedrijfssoftware volop in ontwikkeling is. Op 26 maart 2020 tekenden Payt en Unit4 een nog intensievere samenwerking. In deze samenwerking is afgesproken, een nog nauwere integratie te realiseren. Voor klanten levert dit meerdere voordelen op. Door het nog eenvoudiger in kunnen richten van het debiteurenbeheer vanuit de boekhouding. En het nog eenvoudiger te maken de gezamenlijke software te gebruiken.

Maar ook het automatisch controleren van de kredietwaardigheid van debiteuren. Wanneer er in deze kredietwaardigheid een verlaging optreedt, krijgt u hier direct bericht over in uw portaal. Zo kunt u problemen voorkomen.

De nauwere integratie biedt ook kansen op het gebied van factoring voor haar gebruikers. In samenwerking met New10 wordt een unieke manier van financiering aangeboden. Het betreft een voorfinanciering van de openstaande facturen. Waarbij klanten zelf bepalen wanneer zij gebruik willen maken van de financieringsruimte. En dat tegen een hele lage rente van minder dan de helft van traditionele factoring. In een keer binnen uw handbereik. U kunt de gratis financieringsruimte maar beter tot uw beschikking hebben.

Volgens Herman de Jonge, CEO van Unit4 Bedrijfssoftware betekent de samenwerking een belangrijke aanvulling op het productportfolio. “Uit de cijfers van NLbeterbetaald blijkt dat automatisering van het debiteurenbeheer tot wel 80% tijdsbesparing kan opleveren. En een gemiddelde reductie van het openstaande saldo van 30%” aldus de Jonge.

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt. Zodat de accountant doet waar hij goed in is en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de ondernemer doet wat hij leuk vindt; succesvol ondernemen. Dit noemen wij ‘Controlled Ondernemerschap’.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantenverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »