Groenendaal van Krijl Bailiffs en Payt

Omgaan met debiteuren die hun facturen niet betalen?

Als klanten, ondanks een incassotraject, niet betalen, kost dat u veel tijd en geld. Groenendaal van Krijl Gerechtsdeurwaarders - partner van Payt - is gespecialiseerd in het innen van openstaande vorderingen. U kunt uw dossiers online op de voet volgen. Het team begeleidt u in het hele proces: van correspondentie tot dagvaarding en processtukken tot getuigenverhoor en zittingen, onderhandelingen en uitvoer van het vonnis.

De opties die je hebt met deze connectie

Een minnelijk incassotraject

Hoe werkt een minnelijk incassotraject bij Payt en wat moet u weten over een incassozaak?

Een incassobureau inschakelen en een alternatief

Wat doet een incassobureau en welke mogelijkheden heeft u om met Payt zelf dit traject af te leggen?

Een deurwaarder of advocaat inschakelen

Wat is de rol van een deurwaarder of advocaat om de schuld van uw debiteur toch te kunnen innen?

Over Groenendaal van Krijl

Blijft uw debiteur in gebreke, dan kunt u op dag 27 van het minnelijk incassotraject dit traject ‘sluiten’ en een gerechtelijk traject starten. U kunt dit per zaak of als generieke instelling toepassen voor alle incassozaken die na de ingebrekestelling nog niet betaald zijn. Het dossier in Payt bevat alle elementen die van rechtswege nodig zijn voor dossieropbouw. Hiermee kan Groenendaal van Krijl Gerechtsdeurwaarders efficiënt van start gaan. De verplichte inhoud van het dossier kan per situatie verschillen, maar bevat bijvoorbeeld de brief van ingebrekestelling van uw debiteur; de verjaring van uw vordering; de termijn van verweer voeren; weerlegging van bekende verweren. Ook na het minnelijk incassotraject heeft u profijt van de software van Payt!

Groenendaal van Krijl gerechtsdeurwaarders staat voor de slagkracht van grote kantoren gecombineerd met de flexibiliteit en het persoonlijke contact van kleine kantoren. Groenendaal van Krijl staat voor een transparante organisatie, die het doel wil bereiken op een laagdrempelig en plezierige wijze. Niet alleen respectvol naar opdrachtgevers en medewerkers, maar ook naar schuldenaren. Het team zorgt ervoor dat het incasso- en executietraject efficiënt wordt doorlopen, zodat er snel duidelijkheid is. Het team bestaat uit vakinhoudelijke en deskundige medewerkers, zodat de opdrachtgever kan vertrouwen op juist uitgevoerde werkzaamheden, die voldoen aan wet- en regelgeving.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. A white check mark with a red background

Klantverhalen

Logo quooker
Quooker was op zoek naar een 'totaaloplossing' voor efficiënt debiteurenbeheer. De keuze voor Payt leidde tot een ongekend aantal betalingen binnen zeer afzienbare tijd. Meer weten? Lees het hier.
Jasper van Hattem

Jasper van Hattem

Business analyst

logo Mobility Service
Dankzij Payt verloopt het debiteurenbeheer bij Mobility Service erg vlot. Snellere betaling, tijdwinst en meer structuur in het proces zijn hun winst. Lees het hier.
Inge Mier

Inge Mier

Financial and Operational Director

logo Hanzehogeschool
De Hanzehogeschool Groningen brak haar eigen record met het incasseren van betalingen via Payt. Benieuwd hoe? Lees het in dit klantverhaal
Jean-Paul Heunks

Jean-Paul Heunks

Hoofd Financiële Administratie

Ready to get Payt? Probeer nu gratis!*
  1. Krijg gemiddeld 30% sneller betaald
  2. Volg facturen volledig geautomatiseerd op en houd de volledige controle over het proces
  3. Houd meer tijd over voor uw klantrelaties
*Maximaal 250 facturen per maand. Meer dan 250 facturen?
Plan een online demo in »